nl / en
Dansagenda

GN|MC Guy Nader | Maria Campos (LB/ES) // Time Takes The Time, Time Takes

14 feb 2020 20:00 - 20:55

Tik, tak, tik, tak, tik, tak. De tijd heeft de mens altijd in zijn greep. Met afgemeten bewegingen, klokachtige herhalingen en een zeer dynamische dansstijl, presenteren de Libanees Guy Nader en de Spaanse Maria Campos een menselijke perpetuum mobile.

‘TTTTTT’ is een fysieke krachtinspanning voor vijf dansers, waaronder de beide choreografen. Op elektronische livemuziek van Miguel Marin ontstaat een avond die ‘fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft’ (tanznetz.de).

Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk en als duo frequent te gast op internationale dansfestivals. In 2006 richtten ze hun gezelschap GN|MC op. Bewegingen uit het dagelijkse leven vormen een inspiratiebron voor hun werk. Hun werk was goed voor meerdere prijzen. Dit seizoen maken ze, exact op Valentijnsdag, hun debuut in De Werf.

In de pers:

‘Het dwingende tikken van de tijd.’ (Carolien Verduijn, Theaterkrant, 7/7/2019, ****)

datum

14 feb 2020 20:00 - 20:55

adres

CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

prijs

Basistarief: 26 euro

organisatie

CC De Werf

discipline

Dansvoorstelling
Moderne dans

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback