nl / en
Dansagenda

Ladies' Night - Workshop High Heels

8 dec 2018 19:00 - 21:00

Op zoek naar een uitdaging? Probeer dan zeker onze workshop High Heels voor volwassen beginners! We maken er een echte Ladiesā€™ Night van, maar nodigen alvast 1 man uit, onze lesgever MichaĆ«l De Geyter.
Om helemaal in de sfeer te komen voorzien we ook een glas cava!

MichaĆ«l begon zijn danscarriĆØre met experimenteren rond Hip Hop, Ragga, Jazz en Modern. Daarna ging hij Gent onveilig maken en kwam hij in contact kwam met andere stijlen waaronder House, Girly, Locking, Popping,... maar zijn interesse ging vooral uit naar Vogue en Waacking.

Via dancer agency ā€œMaison Mademoiselleā€ kwam Michael in contact met High Heels. Dankzij wekelijkse lessen bij Julie Van den Brande en Liza Heirman in ā€˜TheSpotā€™ ontwikkelde hij zich verder in deze stijl.
Sinds 2016 is hij zelf actief als lesgever High Heels. Michael inspireert zich op elementen uit verschillende stijlen waaronder Vogue, Waacking, Popping, Modernā€¦ en incorporeert dit mee in zijn High Heels. Maar de algemene focus ligt natuurlijk nog steeds op de elegantie van het dansen op hoge hakken.

Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar info@diaghilev.be

datum

8 dec 2018 19:00 - 21:00

adres

Parochiecentrum

prijs

Basistarief: 18 euro

organisatie

Balletschool Diaghilev

discipline

Cursus of workshop
Moderne dans

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift. Ā  Ā  Ā 

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback