nl / en
Dansagenda

Buikdansworkshop voor volwassenen

13 feb 2019 19:30 - 20:30

Een workshopreeks bestaande uit acht lessen.
Je leert er de basistechnieken van het buikdansen, er is dus geen ervaring vereist. Buikdansen is isoleren van verschillende lichaamsdelen. Zowel schouders, romp, buik en heupen kan je afzonderlijk bewegen of onderling samen.
Eens je de verschillende technieken onder de knie hebt, leren we in het tweede deel van de les een choreo. Shimmy’s, omi’s, kameeltjes en achtjes zullen al snel geen onbekende termen meer zijn!!
Onze docente: Eline (Fatine)
Na een aantal jaar les in klassieke, Egyptische buikdans nam ik in 2012 deel aan mijn eerste wedstrijd (Stars of Bellydance festival, Oostkamp), waarbij ik de tweede plaats behaalde. Dit was ook het moment waarop ik mijn buikdansnaam kreeg: Fatine. Het jaar daarna eindigde ik op dezelfde wedstrijd als eerste. In november 2013 behaalde ik de derde plaats op Bellydancer of the World in Duisburg. Nu start ik met veel enthousiasme als docente bij Dansschool 5678!

datum

13 feb 2019 19:30 - 20:30

adres

Dansschool 5678
Hoogwielkestraat 52
8810 Lichtervelde

prijs

Basistarief: 50 euro

discipline

Cursus of workshop
Volksdans en werelddans

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback