nl / en
Dansagenda

SNAP XL

13 feb 2019 20:00

In 2018 sloegen de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Maasmechelen, Lommel en Tongeren de handen in elkaar om samen met fABULEUS een professioneel project uit te werken voor jongeren met artistieke dromen. fABULEUS geeft jong talent kansen om hun artistieke talent als speler, danser of maker te ontwikkelen en heeft op dat vlak een internationale voorbeeldfunctie.
Choreografe Talita De Decker ging met de Limburgse jongeren aan de slag en bracht alles samen in wat voor haar het toppunt is van dansplezier: virtuoze lijven, wiskundige structuren én de vette beats van de hits uit de jaren 90. Samen met veertien dansers creëert ze een sterke, kleurrijke en opzwepende dansvoorstelling. Combinaties van discobewegingen vloeien samen tot geometrische patronen die als symmetrische golven door de bewegende groep trekken.   trailer SNAP XL from fabuleus on Vimeo.

datum

13 feb 2019 20:00

adres

Magdalenazaal
Magdalenastraat 27
8000 Brugge

organisatie

Cultuurcentrum Brugge

discipline

8000 Brugge
Dansvoorstelling
Moderne dans

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback