nl / en
Dance calendar

Lessen Hedendaags en Jazz Dans voor 16+

4 Sep 2023 00:00 - 30 Jun 2024 23:59

Lessen Hedendaags en Jazz Dans voor 16+

Balletschool Diaghilev biedt lessen Hedendaags en Jazz Dans aan voor leerlingen vanaf 16 jaar. Volwassenen kunnen ook terecht in de les Jazz Open Level. De wekelijkse lessen duren 1u30'. Meer info en inschrijven via www.diaghilev.be!
Hedendaags
De leerlingen maken tijdens deze les kennis met een meer abstracte dansstijl. Esthetiek en harmonie in vorm en lijnenspel zijn daarbij van groot belang. Wanneer abstracte vormen samensmelten, ontstaat een hechte band tussen beweging en muziek.
Jazz 
Tijdens de les jazz krijgen de leerlingen lossere bewegingen aangeleerd. De les start met een technische opwarming in het midden van de zaal, gevolgd door aantrekkelijke choreografieën op populaire muziek.
Jazz Open Level
18-plussers zijn in deze wekelijkse les welkom om zowel hun eerdere danservaringen op te frissen als om te leren dansen. De les start met een technische opwarming in het midden van de zaal, gevolgd door aantrekkelijke choreografieën op gekende muziek. 
De vermelde prijs geldt voor de lessen Hedendaags 3, Jazz 7, 8 en Jazz Open Level.

date

4 Sep 2023 00:00 - 30 Jun 2024 23:59

address

Balletschool Diaghilev
Heilig Hartplein 12
9240 Zele

price

Basistarief: 175 euro

organisation

Balletschool Diaghilev

discipline

Lessenreeks
Moderne dans

What’s hot in the world of dance? Read all about it in DANST, our quarterly magazine (only available in Dutch).

Subscribe

Are you working on your own performance and could you use some artistic and substantive advice? We send a professional coach to constructively support you!

Ask for feedback