nl / en
Dance calendar

AFGELAST - CHIPPENDALES

30 Sep 2020 20:00 - 23:59

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Jammer genoeg wordtChippendales® Get Naughty! 2020 World Tour, dat zou plaatsvinden op 30/09/2020 inKoninklijk Circus, ookverplaatst naar een latere datum.

De organisatoren van het evenement werken er hard aan om een nieuwe datum in te plannen en zodra we hierover een update krijgen, neemt Ticketmastercontact met je op. Je tickets blijven dan ook geldig voor deze nieuwe datum.

Verwacht je aan een gloednieuwe show, met een aloud concept: sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

date

30 Sep 2020 20:00 - 23:59

address

Koninklijk Circus - Cirque Royal
Onderrichtsstr. 81
1000 Brussel

organisation

Live Nation

discipline

Dansvoorstelling

What’s hot in the world of dance? Read all about it in DANST, our quarterly magazine (only available in Dutch).

Subscribe

Are you working on your own performance and could you use some artistic and substantive advice? We send a professional coach to constructively support you!

Ask for feedback