Hoofdmenu

So You Think You Can STOP!? J+ Dance Crew is de publiekslieveling!

21/04/2016

Wie is de publieksfavoriet?

De publieksstemming voor de 'So You Think You Can STOP'-wedstrijd zit erop! Van 20 maart tot 20 april kon iedereen die dat wou stemmen op zijn of haar favoriete STOP-filmpje.

We kregen heel wat reacties, maar uiteindelijk werd J+ dance crew de publiekswinnaar!! Proficiat!! Zij winnen tickets voor een voorstelling met bijhorende tickets voor het openbaar vervoer!

Bedankt aan alle deelnemers voor de inzending. Heel fijn dat jullie samen met ons de STOP-uitdaging zijn aangegaan! En hopelijk blijven jullie nog lang verder STOPpen van en naar de dansschool!

Wil je zelf ook in de prijzen vallen? Doe dan mee aan het tweede luik van onze actie: So WE Think You Can STOP! Meer info via deze link.

 

 

 

Deze Campagne wordt georganiseerd door:

                 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×