Hoofdmenu

Wat is de deadline voor het volgende nummer van Dans.Magazine?

Dans.Magazine verschijnt eind maart, eind juni, eind september en eind december.

 

Dansagenda

Deadline voor het aanleveren van jouw activiteiten voor de dansagenda is:
- kalender van apr/mei/jun: 20 februari
- kalender van juli/aug/sep: 20 mei
- kalender van okt/nov/dec: 20 augustus
- kalender van jan/feb/mrt: 20 november

Let wel: alleen de activiteiten van leden worden opgenomen! Zorg dat jouw activiteit voor de deadline is ingevoerd in de UiTdatabank met 'danspunt' als tag, dan wordt die zowel in ons Dans.magazine als op onze website opgenomen. Hoe je activitei invoeren? Lees meer in FAQ Dansagenda.

 

Nieuws

Je hebt een nieuwe danstrend gespot? Je hebt een nieuwe dansvoorstelling waarmee je half Vlaanderen mee rondtrekt? Op dit soort en ander interessant nieuwsvoer zit Dans.Magazine voortdurend te azen!
Doorsturen van nieuws kan altijd, maar in functie van Dans.Magazine doe je het best voor bovenstaande deadlines. Je kan het doorsturen naar communicatie@danspunt.be, met 'Nieuws' in het onderwerp. Let wel: we houden de redactionele vrijheid om het al dan niet te publiceren en het redactioneel te bewerken. Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage!

 

 

FAQ rubriek: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×