Hoofdmenu

Hoe plaats ik mijn activiteit in de Dansagenda?

De Dansagenda op deze site bestaat uit drie agenda's (3 tabs):

  • Dansagenda (activiteiten of samenwerkingsverbanden van Danspunt)
  • DP-leden (de agenda met activiteiten van onze leden)
  • Meer dans (de agenda met het volledig dansaanbod in Vlaanderen)

De UiTdatabank de enige bron van informatie waaruit Danspunt put om de activiteitenagenda's samen te stellen. Hou hier zeker rekening mee en geef je dansactiviteiten in via www.UiTdatabank.be. Je activiteit zal na correcte invoer automatisch worden gepubliceerd op tal van kanalen: UiTinVlaanderen.be, www.danspunt.be, ... en op heel wat andere online en gedrukte agenda’s (overzicht publicatiekanalen). Geef dus één keer je activiteit in en zie ze op verschillende plaatsen verschijnen!

 

Om je activiteiten te laten opnemen in de Dansagenda-DP-leden op onze site en in ons Dans.Magazine, moet je groep aangesloten zijn bij Danspunt.
De kalenderitems worden steeds door onze medewerkers gecontroleerd alvorens ze op de website en in het tijdschrift verschijnen.

Het is belangrijk dat je de invoerrichtlijnen goed naleeft. Zo niet komt je activiteit niet in de DP-ledenagenda op www.danspunt.be terecht. Vooral het toevoegen van de Danspunt-tag aan je activiteit is erg belangrijk (zie handleiding).

 

Ter info: Deadlines Dansagenda in Dans.Magazine
Als je je activiteiten via 'Dans.Magazine' wil aankondigen bezorg ons dan de informatie vóór de volgende afsluitingsdagen:
    Danspunt nr 1 - kalender van apr/mei/jun: 20 februari
    Danspunt nr 2 - kalender van jui/aug/sep: 20 mei
    Danspunt nr 3 - kalender van okt/nov/dec: 20 augustus
    Danspunt nr 4 - kalender van jan/feb/mrt: 20 november

 

 

FAQ rubriek: 
Tags: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×