Hoofdmenu

De inschrijvingsdatum voor een activiteit is voorbij. Wat nu?

Om zeker te zijn van een plaatsje, schrijf je je best zo snel mogelijk in. Doe het in elk geval voor de inschrijvingsdatum. Maar als die al voorbij is en je net die activiteit toch o zo graag wil volgen? Neem dan even contact op met inschrijven@danspunt.be, T. 09 245 69 30 om te vragen of er nog een plaatsje vrij is en of je nog kan inschrijven.

Hou wel rekening met de kantooruren! Als de cursus bijvoorbeeld zondag plaatsvindt, kan je zaterdag sowieso niet meer inschrijven!

 

 

FAQ rubriek: 
Tags: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×