nl / en
zoekertjes

VTM ZOEKT DANSERS VOOR DATINGPROGRAMMA

Provincie Oost-Vlaanderen

Voor de pilot van een nieuw datingprogramma voor VTM zijn we op zoek naar single jonge mannen (20-30) die al dansend hun nieuwe vlam willen tegenkomen!

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw televisieprogramma, waarin kandidaten al dansend daten. Het concept zit als volgt in elkaar: als blind date danst iemand met twee verschillende personen (door ons gematcht) op muziek naar hun keuze. Die dans is een combinatie van choreografie en freestyle. Zonder met hun date te spreken (enkel dansen, dus) moeten ze dan beslissen of ze op een tweede date willen! Dit format is gebaseerd op programma's als Flirty Dancing.

Voor onze pilootaflevering, die niet uitgezonden zal worden, hebben we momenteel nog nood aan jonge mannelijke potentiële daters. We hebben al een toffe, vlotte, knappe meid (die graag en goed danst) gecast voor deze test, en we zijn actief op zoek naar jongens waarmee zij een blind dansdate mee kan doen.

Ben jij een jonge single hetero-/bi-/panseksuele mannen die interesse zouden hebben om mee te doen, aarzel niet mij te contacteren (via mail of gsm). Ik kan altijd meer informatie geven!

De mensen die interesse zouden hebben mogen ook altijd al volgend formulier invullen: https://forms.gle/y8saZjwHcosfCKEX6

Alvast bedankt!

deadline

01/11

naam

Bavo Sablon

labels

open call

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback