nl / en
zoekertjes

TAZ zoekt dans ambassadeurs!

Provincie West-Vlaanderen

Speciaal voor de 25e editie van TAZ lanceren we ZIE JE MIJ DANSEN?, een unieke dans op Stromae’s beats! We hopen tal van Oostendenaars op de been te krijgen en zo op de slotdag, zaterdag 6 augustus, samen TAZ uit te dansen. Om de dans alom in Oostende te verspreiden en aan te leren doen we graag beroep op DANSANTE AMBASSADEURS!

Om deze dans zoveel mogelijk te verspreiden, willen we de dansworkshops ook al voorafgaand aan het festival laten plaatsvinden. Daarom doen we een oproep bij jullie, Oostendse turn- & dansscholen en verenigingen, om ambassadeur te worden. We hopen zo een 15-tal ambassadeurs te verzamelen die in mei/juni de choreografie van Jotka Bauwens aanleren en daarna in juni/juli op pad trekken om in Oostende de dans verder aan te leren via workshops. Maar ook tijdens het Theater Aan Zee willen we iedere ochtend de dans aanleren aan bezoekers. Jotka zelf zal hier de lead in nemen en ondersteund worden door enkele ambassadeurs die zich in het publiek verspreiden. Op het einde van het festival, op 6 augustus om 18u, brengen we samen deze dans op Café Koer in een grote flashmob.

Is dans je lust en je leven?
Geef je graag die zalige microbe door?
Vind je het fijn om ‘voor de klas’ te staan?
Kan je je workshop-gewijs een paar keer vrijmaken in juni & juli?

Check, check, check? Word dan ambassadeur en fleur Oostende mee op met deze unieke TAZ-dans!
Mail als de bliksem naar julie.v@tartart.be voor meer info!

deadline

31/05/2022

naam

Velma De Heel

labels

open call

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback