nl / en
zoekertjes

SOUS PRESSION BATTLE 2023

Provincie Oost-Vlaanderen

SOUS PRESSION is een Urban Dance Battle die openstaat voor alle soorten urban dances. Er werden sinds 2008 al 9 edities georganiseerd in België en sinds 2012 gaat SOUS PRESSION ook internationaal. Elk jaar worden enkele categorieën gekozen en gehonoreerd. Deze editie gaan we voor 4 categorieën: LOCKING, POPPING, KRUMP en BREAK, all 1vs1.

Het succes van SOUS PRESSION heeft nooit gewankeld. De beste dansers van de hiphopscene namen deel aan deze ontmoetingen en sindsdien heeft het enkele van de beste Belgische, Europese en internationale dansers en dj's verwelkomd.

Een groep van ervaren juryleden zal per categorie 8 dansers selecteren voor de préselecties. De winnaar van elke categorie wint een prijs van € 400.

Juryleden ✪ JUANITO (BE) . EMJAY (BE) . MAKEOVER (BE) . BBOY SUSHI (BE)

registratie dansers . 11:30 - 13:00 (10€/pp)

deadline

28 mei 2023

naam

Jan De Clerck

labels

open call

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback