nl / en
zoekertjes

samenwerking naar vzw

Provincie West-Vlaanderen

AYA Dance & Movement Center is op zoek naar een samenwerkend partner die de ambitie heeft om vanaf September 2024 samen een vzw op te richten.

Wij zijn een bestaande school, waarbij de eerste lessen van start zijn, doch ligt de interesse in het mogen ervaren van een toffe en inspirerende samenwerking om de school tot een leuk succes te doen uitgroeien.

Zodoende ben ik op zoek naar iemand met dezelfde raakvlakken en artistieke ambities en doeleinden, zowel op vlak van dans als op het vlak van ondernemen.

Iemand die het helemaal ziet zitten om de leerlingen samen tot een hoger niveau te tillen en ze de correcte ondersteuning te geven in hun dansontwikkeling. Iemand die graag actief meedenkt en meebeweegt met de leerlingen en de organisatie.

Degene die het zien zitten om samen dit avontuur mee in te duiken mogen hun cv en motivatie graag toesturen naar desireeschepers@outlook.be

deadline

Start September 2024

contact

naam

Desiree Schepers

labels

gezocht: andere
gezocht: docent

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback