nl / en
zoekertjes

Open Call Zomeratelier (15-25j)

Provincie Limburg

Voor dansers, theatermakers en beeldend kunstenaars uit de streek tussen de 15 en 25 jaar.

Ben je als jonge maker op zoek naar een eigen werkruimte in juli of augustus? Stel je dan kandidaat voor de residentie van cultuurcentrum de Bogaard en Vrijstaat A!

We voorzien gratis een eigen ruimte zodat je aan de slag kan in een creatieve omgeving met een professionele coach. Daarnaast krijg je ook een klein productiebudget. Als kers op de taart organiseren we in september een expositie en toonmoment! Van beeldhouwers tot theatermakers, van dansers tot schilders,… Iedereen is welkom.

In juli zullen de residenties plaatsvinden in Vrijstaat A, in augustus in Cultuurcentrum de Bogaard. Alle residenten tonen hun werk samen in september in Cultuurcentrum de Bogaard.

Geïnteresseerd? Schrijf in via de link vóór 5 juni.
https://www.debogaard.be/zomeratelier-2024
Op 10 juni brengen we je op de hoogte van de selectie.

deadline

04/06/2024

naam

Tiene Carlier

labels

open call

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats