nl / en
zoekertjes

Open Call: dansfilm P.L.A.Y.

Provincie West-Vlaanderen

Passerelle maakte het voorbije jaren maar liefst vier dansfilms, in samenwerking met onder anderen zeven Limburgse CC’s, Concertgebouw Brugge, Danspunt, fABULEUS, Stad Leuven en C-mine cultuurcentrum.

En we beginnen in 2023 aan een nieuw avontuur samen met choreografe Philomène Authelet en regisseur Charlotte Vercruysse!

In de volgende fictie kortfilm experimenteren we met wat het betekent om op te treden, bekeken te worden en naar jezelf te kijken. Tegelijk maken jullie samen een choreografie waarin we zowel solo als in groep bewegingen verkennen.

Dit experiment is iets voor jou als…

…je zin hebt in een participatief groepsproces
… je tussen 14 en 25 jaar bent en vrij bent op zondag 15 januari of 12 februari 2023 (10u-12u of 14u-16u)
…je jou comfortabel voelt achter de camera
… je vooral heel veel goesting hebt om een filmproces van begin tot eind te ervaren!!!
4 x check? En de laatste weegt dubbel zo hard door? Lees er dan hier meer over en schrijf je in! (https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=25WFGs_vwEmqHaNHfQRqeZj8J3dbMBtLmD479eUwkpRUQVBIQ0IzOFpRU1g5RU4wRk1DUU1XVUI2NS4u)

Zit je met twijfels, vragen of bedenkingen, geef zeker een seintje naar info@passerellevzw.be of bel naar 056 25 50 77.

Met de steun van Vlaanderen en Danspunt.

deadline

10 januari en 7 februari 2023

naam

Elise Willaert

labels

open call

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap …

en laat je inspireren!

 

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback