nl / en
zoekertjes

kunstacademie zoekt dansleraar

Provincie West-Vlaanderen

De Stedelijke Kunstacademie Waregem is op zoek naar een part-time leraar dans voor het volledige schooljaar 2021-2022.

Je hebt een stevige basis in de klassieke dans? Je wordt enthousiast bij het idee leerlingen in te leiden in de wereld van de choreografie? Je bent geëngageerd en gemotiveerd om leerlingen de liefde voor het dansen bij te brengen? Je denkt out-of-the-box en hebt de vaardigheden om leerlingen te coachen in hun artistieke ontplooiing? Je voelt je aangesproken bij het woord 'teamplayer'? Je bent bereid over 'het muurtje' te kijken en samen te werken met collega's uit de opleidingen beeld of muziek of woord? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Je bent samen met de leraar klassieke dans verantwoordelijk voor de uitbouw van de opleiding klassieke dans. De collega begeleidt de leerlingen in hun danstechnische ontwikkeling. Jij zal de leerlingen coachen en ondersteunen in hun artistieke ontwikkeling.

We zoeken hiervoor een enthousiaste dansleraar met een goede klassieke basis en een stevige achtergrond in choreografie. Je werkt mee om de leerlingen in de 2e graad én in de 3e en 4e graad de liefde voor de dans bij te brengen. Je komt terecht in een enthousiast lerarenteam dat de leerlingen opleidt tot vertolkend/creërend danser.

De lessen gaan door in Waregem op maandag (16u30 - 20u30) en vrijdag (15u30 - 20u30).

Voel jij je hierdoor aangesproken? Solliciteer tegen 18 augustus 2021 door je cv en motivatiebrief te sturen naar de directeur kerlijne.chanterie@academiewaregem.be met als onderwerp 'sollicitatie dans'.
Bachelor of (educatieve) master in de dans strekt tot aanbeveling.

Goede treinverbindingen naar Waregem vanuit de centrumsteden Roeselare, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven. De Kunstacademie bevindt zich op zeven minuten wandelafstand van het station.

deadline

18 augustus 2021

naam

Kerlijne Chanterie

labels

gezocht: docent

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback