nl / en
zoekertjes

kabinet k zoekt dansers en kinderen

Provincie Oost-Vlaanderen

Heel binnenkort nodigen we kinderen en dansers uit voor een fysieke workshop.
Om elkaar te ontmoeten, om zoveel mogelijk kinderen en dansers de kans te geven onze manier van werken te leren kennen en als eerste aanzet om een cast samen te stellen in aanloop naar de creaties bron en i’m sorry, die we zullen realiseren in 2025.

Ieder kind is welkom, vanaf 7 jaar (en jonger dan 11).
Er zijn geen selectiecriteria: nieuwsgierigheid en zin om te bewegen volstaan.
Volwassen dansers melden zich aan met een korte motivatie en cv.
We werken meertalig, inter-generationeel en met een speelse sérieux.

Na deze korte workshop wordt een kleine groep dansers en kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan een voortraject in de zomer en het najaar van 2024, om vervolgens door te stromen naar de creatie in 2025. Een kalender voor dit traject zal worden opgemaakt op basis van de beschikbaarheden van de kandidaten (na selectie).

Wanneer:
workshop op één van volgende momenten
Zaterdag 18 mei, 10u30-13u
Zaterdag 18 mei, 15u-17u30
Maandag 20 mei, 16u-18u30

Waar:
kabinet k, Nieuwevaart 118, 9000 Gent

Inschrijven:
per mail aan info@kabinetk.be
Met vermelding van je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.
Je mag aangeven welk van de 3 workshop-momenten jou het best uitkomt en we proberen daar rekening mee te houden, afhankelijk van de opkomst en de verhouding kind-volwassene in iedere sessie.
Je krijgt van ons zo snel mogelijk een bevestiging.

We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten.

Kleine schets van de toekomstige projecten:

Na as long as we are playing als een ode aan de spelende mens (2020), en promise me, dat de vrijheid en roekeloosheid vierde (2021), wordt bron een ode aan de scheppende mens, over de noodzaak van ‘maken’.

I’m sorry gaat aan de slag met wat rest van het project someone will always be missing, een project dat startte in Palestina (in 2022) en dat zichzelf is verloren op het kruispunt van vele crisissen. Wat blijft is een getuigenis over kijken, opgroeien, interpreteren en doorgeven.

deadline

15 mei 2024

naam

kabinet k

labels

open call

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats