nl / en
zoekertjes

Jonge durvers, dansers, freerunners en acrobaten gezocht

Provincie Limburg

Voor het project "Beyond the Edge" zoeken wij Limburgse jongeren (m/v/x) tussen 13 en 23 jaar die bezig zijn met parkour, circus, dans, acrogym, taekwondo of andere uitdagende sporten. Wil jij samen met een groep jongeren je grenzen verleggen en je kunsten tonen op een podium?

Choreograaf/circusmaker Piet Van Dycke is nog maar 26 jaar, maar al een gekende naam in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe productie "Beyond The Edge" zal een groep jongeren bewegen en balanceren over een levensgrote installatie van ladders. En misschien hoor jij daar binnenkort wel bij.

Nieuwsgierig? Neem dan deel aan één van onze auditieworkshops in Genk, Lommel, Houthalen-Helchteren of Tongeren. Iedereen is welkom, dus schrijf je snel in.

https://www.fabuleus.be/audities

deadline

8 april 2023

contact

naam

Filip Bilsen

labels

open call

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback