nl / en
zoekertjes

GEZOCHT: 60 plussers op scene!

Provincie Oost-Vlaanderen

Ben jij of ken jij een 60 plusser in (de buurt van) Gent? Steffi Mennen van het kunstenplatform Persona is op zoek naar ouderen die een creatief proces aan willen gaan vanaf oktober 2022 tot april 2023 in samenwerking met NTGent en Viernulvier.

Steffi is een danser en zal het creatieve proces starten vanuit beweging. Er zal gewerkt worden rond het thema tijd en persoonlijkheid. Op welke manier evolueert een persoonlijkheid? Aan de hand van beweging, schilderen en dialoog start er een onderzoek naar het effect van tijd op een persoon. Als deelnemer word je uitgenodigd om je eigen ervaringen te delen. Samen gaan we op zoek naar overkoepelende thema’s die de vorming van een persoonlijkheid bepalen.

Vanaf 14 oktober starten we elke maandag met repetities in buurtcentrum De Porre. Vanaf januari gaan we 2x per week werken met een intensieve periode in de Viernulvier, dit zal van 28 maart tot 7 april zijn.

Op 29 april hebben we een toonmoment in NTGent Minnemeers in het kader van Dag van de Dans.

Naar aanloop van de voorstelling toe zal er een vrijwilligersvergoeding gegeven worden aan de deelnemers.

deadline

14/10/2022

naam

Steffi Mennen

labels

open call

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback