nl / en
zoekertjes

Docent zomerdansstage gezocht

Provincie Limburg

Beste lezer, Ik ben Edwina Verdingh uit Hasselt en heb hier al 27 jaar mijn eigen balletschool. Jaarlijks organiseer ik een zomerdansstage voor dansers van klein tot gevorderden.
Ik bied steeds 4 dansgenres aan die alle deelnemers moeten volgen. Ik vind dat ze moeten kennismaken met diverse stijlen. Er is dus geen keuzemogelijkheid. De dansers hebben een klassieke basis, maar komen geregeld in aanraking met andere stijlen door workshops of gastdocenten.

De stage gaat door op maandag 19, dinsdag 20 donderdag 22 en vrijdag 23/8. Op vrijdag sluiten we de dag af met een toonmoment aan de ouders.
Het gaat steeds om 3 groepen per dag, telkens 1 u 15 minuten per les. Leeftijden per groep schommelen en ik kijk ook wel naar hun ervaring.
Groep 1: 5 tot ongeveer 7 jaar; meestal geen moderne achtergrond, ook basis klassiek
Groep 2: 8 tot 12 jaar
Groep 3: 13 + meestal extra lessen pre-professioneel niveau klassiek
De lessen gaan door in Hasselt in Pikoh, de Kunsthumaniora. Buiten mijn lessen in mijn privéstudio huur ik de dansstudio’s daar het gehele jaar door voor mijn lessen op zaterdag en vandaar dat de stage daar ook doorgaat.
Buiten klassiek en repertoire staat er dit jaar ook Spaanse en Afrikaanse dans op het programma. Dit wil ik uiteraard aanvullen met een moderne toets. Ik heb me vooral gericht op docenten modern/hedendaags, maar die zijn allen zo druk bezig. Moest er toch nog iemand interesse hebben of in een andere stijl die kan aansluiten bedreven zijn, graag! mijn e-mail: edwina.verdingh@telenet.be

Kan je me verder helpen?

Met vriendelijke groeten
Edwina Verdingh

deadline

20 juni

naam

Edwina Verdingh

labels

gezocht: docent

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback