nl / en
zoekertjes

Dansleerkracht hiphop 12+ gezocht

Provincie Antwerpen

📢🔥 We zoeken een gepassioneerde Hiphop leerkracht voor dansers uit het middelbaar, 12+ jaar! 🎉💃

Ben jij een getalenteerde dansinstructeur met een diepe liefde voor Hiphop? Wil je jouw passie en expertise delen met enthousiaste jonge dansers? Dan zijn wij op zoek naar jou! 🌟

Wij zijn een dynamische dansschool die bekend staat om zijn energieke sfeer en geweldige community van dansliefhebbers. We streven ernaar om onze studenten niet alleen technische vaardigheden aan te leren, maar ook zelfvertrouwen, expressie en teamwork te bevorderen.

🌟 Wie zoeken we?
We zoeken een creatieve en ervaren Hiphop leerkracht met een uitstekend gevoel voor ritme en choreografie. Je hebt een passie voor lesgeven en bent in staat om jongeren te inspireren en te motiveren. Met jouw vakkundige begeleiding kunnen onze leerlingen hun dansvaardigheden naar een hoger niveau tillen!

🌟 Wat bieden we?

Een leuke en ondersteunende werkomgeving met gemotiveerde dansers
De mogelijkheid om je eigen creativiteit en stijl uit te drukken
Een vergoeding voor elke les dat je geeft

🌟 Vereisten:

Ervaring met het lesgeven van Hiphop aan tieners
Kennis van verschillende Hiphop-stijlen en -technieken
Uitstekende communicatie- en sociale vaardigheden
Een positieve en motiverende benadering van lesgeven
Ben jij klaar om de volgende generatie dansers te inspireren en hen te helpen schitteren op het podium? Stuur ons dan zeker een berichtje!

deadline

20 augustus 2023

contact

naam

Lene Bracaval

labels

gezocht: docent

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback