nl / en
zoekertjes

Ben jij die verborgen diamant die we zoeken?

Provincie West-Vlaanderen

Ben jij die verborgen diamant die we graag in ons dansteam van de Stedelijke Kunstacademie Waregem willen opnemen?

Heb je een diploma dans met een stevige basis klassiek of een lerarendiploma √©n heel wat ervaring in de klassieke dans? Heb je ervaring in het artistieke luik en goesting in het begeleiden van aanstormend danstalent in choreografie√ęn? Zin om deel uit te maken van een dynamische Kunstacademie en een enthousiast team?
Stel jouw kandidatuur voor 5u klassieke dans (beginners tot gevorderden 2.3 tem 4.3) op vrijdagavond voor het volledige schooljaar 2022-2023. Er is een grote kans op verlenging het schooljaar erna.

De Stedelijke Kunstacademie Waregem is vanuit de grootsteden makkelijk bereikbaar met de trein, op zeven minuten wandelafstand van het station.

Je wordt aangesteld in een gesubsidieerde onderwijsfunctie volgens de geldende barema’s binnen deeltijds kunstonderwijs (https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal).

Solliciteren kan door cv en motivatiebrief te sturen naar de directeur via kerlijne.chanterie@academiewaregem.be met als onderwerp ‚Äėsollicitatie klassieke dans‚Äô.

deadline

25 juni 2022

naam

Kerlijne Chanterie

labels

gezocht: docent

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback