nl / en

Uit interesse voor sport, beweging en het menselijk lichaam, startte Silke de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan Ugent. In 2012 kon ze deze met succes afronden en deed er met plezier een jaar extra bij om ook het diploma postgraduaat manuele therapie in handen te hebben.

Naast al het studeren en werken was Silke de rest van de tijd steevast in een danszaal te vinden. Een -met veel goesting- groots uitgegroeide hobby, kun je het noemen.

Heel snel merkte ze  dat er te weinig aandacht was voor medische ondersteuning in het dansleven. Dansers met blessures kunnen haar als zelfstandig kinesitherapeute vinden in de groepspraktijk KineTica te Brugge. Daarnaast geeft Silke workshops blessurepreventie in dansscholen of -opleidingen.

Silke streef ernaar dansers van alle niveaus zo goed als mogelijk naar een gezond lichaam te begeleiden.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback