nl / en

Hoe dan(s) zijn online sessies waarin we samen zoeken naar een antwoord op de vraag hoe we verder kunnen blijven dansen.

Danspunt nodigt je uit om aan te schuiven bij de digitale gesprekstafel. Je krijgt er informatie en tips over specifieke thema’s, krijgt de kans om je vragen te stellen, je kan je ervaring delen en horen hoe anderen het doen.

Hoe werkt het?

Hoe dan(s) is een informele online sessie. We focussen elke sessie op een ander thema, topic of vraag. Iedereen is welkom om te komen luisteren of om bij te dragen.

We nodigen telkens een spreker uit om een kort en krachtig inzicht te geven in het thema. Dit kan iemand zijn uit het dansveld die een good practice voorstelt, een ervaringsdeskundige, of een expert in een bepaalde materie.

Daarna gaan we in gesprek. Je kan het verhaal van de spreker aanvullen uit jouw eigen ervaring of expertise, vragen en tips voorleggen, verzuchtingen delen met Danspunt, enzovoort.

Voor wie er niet bij kan zijn, zorgen we voor een gebald verslag met de belangrijkste inzichten van de sessie.

Eerstkomende sessies

Hoe dan(s) #01 – Online danslessen organiseren
Donderdag 26 november 2020 om 14u00 via  Zoom.
Met een good practice door Aike Raes van het gelijknamige Danscentrum, een dansschool die diverse dansstijlen (ballet, jazz, hedendaags, …) aanbiedt aan kinderen en volwassenen in alle leeftijdsgroepen.
Schrijf je in.

Hoe dan(s) #02 – Online danslessen organiseren
Donderdag 26 november 2020 om 19u00 via Zoom.
Met een good practice door Anja Debruyn van Crazy Legs, een dansschool die inzet op sociale dansen, koppeldansen en andere vintage dansstijlen uit de jaren ’20-’40 (Lindy Hop, tapdans, balboa).
Schrijf je in.

Volgende sessies

Met de Hoe dan(s) sessies wil Danspunt inspelen op de thema’s en vraagstukken die op dat moment leven. Daarom plannen we de inhoud van de sessies telkens kort op de bal.

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende sessies. Of schrijf je in op onze hoe dan(s)-mailinglijst.

Heb je suggesties voor een mogelijk thema of vragen waar je een antwoord op wil? Laat het ons weten via groei@danspunt.be.

Hoe dan(s) #01
Online danslessen organiseren

Donderdag 26 november 2020 om 14u00 via Zoom.us.
Met een good practice door Aike Raes.
Schrijf je in.

Hoe dan(s) #02
Online danslessen organiseren

Donderdag 26 november 2020 om 19u00 via Zoom.us.
Met een good practice door Anja Debruyn van Crazy Legs.
Schrijf je in.

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback