nl / en

Wat?

Ook de beste dansers kunnen al eens uit de bocht gaan of een te grote inspanning leveren. Of iemand kan plots onwel worden, on stage of backstage, een danser of een vrijwilliger …

Herkenbaar? Om te weten hoe je met deze situaties omgaat organiseert Danspunt in samenwerking met MEDOH een praktijkgerichte sessie Eerste Hulp Bij Ongevallen!

In deze actieve workshop krijg je heel wat tips en tricks op maat. Iemand verstuikt een enkel, loopt een brandwonde op, krijgt het te warm, voelt zich misselijk … Van het kleinste kwaaltje tot een ernstige situatie, alles komt aan bod.

Voor wie?

Deze sessie is een leerrijke ervaring voor mensen met een beperkte EHBO-kennis en een plezante opfrissing voor de kenners. Voor zowel dansdocenten, dansers, vrijwilligers … een grote aanrader!

Door wie?

MEDOH is sinds ’98 een trouwe partner in preventie- en welzijnsbeleid en opleidingen voor heel wat bedrijven en organisaties. MEDOH bestaat uit een team van gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met heel wat praktijkervaring.

Waar en wanneer?

  • BRUSSEL: maandag 17 september van 14u – 17u
  • HASSELT: zondag 23 september van 10u – 13u
  • ANTWERPEN: maandag 1 oktober van 18u30 – 21u30
  • GENT: zondag 7 oktober van 13u30 – 16u30
  • KORTRIJK is afgelast: maandag 15 oktober van 18u30 – 21u30

Inschrijven

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback