nl / en

Wie danst, creëert, lesgeeft, … werkt met mensen én met passie. Als je zo gepassioneerd bent, kunnen conflictsituaties zwaar doorwegen. Tijdens een volledig weekend verdiep je je in ‘Verbindend communiceren’, een reeks van inzichten en technieken die je helpen om conflicten om te buigen naar een constructieve situatie. Ben je geïnteresseerd, maar is een engagement voor een heel weekend te groot? Dan ben je welkom voor een kennismakingslezing op vrijdagavond.

Verbindende Communicatie is een manier van communiceren ontwikkeld door Marshall B. Rosenberg en heeft als doel mensen bewust te maken van hun manier van communiceren en de effecten hiervan op onze medemens. Het is een manier van denken, praten en handelen die bijdraagt aan standvastige, duurzame relaties en aan doeltreffende samenwerkingen. Veel conflicten, ruzies en problemen zijn terug te brengen tot een slechte of minder goede communicatie. Verbindende communicatie biedt hier een antwoord op. Het reikt een manier van communiceren aan waardoor deze conflicten, ruzies en problemen bespreekbaar worden. Met als resultaat oplossingen en beslissingen waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Verbindende communicatie helpt relaties herstellen, opbouwen, onderhouden en sterker maken.

 

Voor wie?

Lesgevers, dansers, choreografen, bestuursleden, organisatoren.

 

Lesgever

Praatkracht, Huis voor Verbinding

 

Praktisch

Wanneer?  

Zaterdag 26 november van 13u tot 19u

Zondag 27 november van 10u tot 17u.

Kennismakinglezing: kan je je niet vrijmaken in het weekend? Dan kan je de kennismakingslezing bijwonen op vrijdag 25 november, van 17u tot 20u.

Waar?

Dansstudio Danspunt (Dok Noord, Sint-Salvatorstraat 18a, 9000 Gent)

Prijs?

Kennismakingslezing: gratis

Weekend: 70 euro (60 euro voor studenten, +65, mensen met een vervangingsinkomen of verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds)

Schrijf je in via deze link voor de kennismakingslezing of voor de tweedaagse workshop. Inschrijven kan t.e.m. donderdag 24/11.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats