nl / en

Dansen op muziek begint bij luisteren. Gedurende één dag ontdek je hoe muziek wordt opgebouwd en hoe je het kan analyseren in functie van dans. Je krijgt handvaten om de muziek schematisch te noteren en dat helpt je bij je creatie of maakt het gemakkelijker om bestaande repertoire te begrijpen.

In de voormiddag duik je in de wereld van pop – rock – hiphop – country – singersong – muziek … Het wordt vergeleken met klassieke en met etnische muziek.  In de namiddag worden de muziekstukken van de deelnemers onder de loep genomen.

Ben je geïnteresseerd in Choreografie 3×3 (11 t.e.m. 13 november)? Dan raden we je aan om deze dag als voorbereiding te volgen.

 

Voor wie?

Dansers, choreografen, lesgevers, ongeacht de dansstijl waarin je werkt.

 

Lesgever

Patricia PE Janssen is zangeres, docente, koorleidster, stemtherapeute en muzikante. Op haar website kom je meer te weten over haar parcours.

 

Praktisch 

Wanneer?  Zondag 9 oktober 2022, van 10u tot 17u

Waar? Dansstudio Danspunt (Dok Noord, Sint-Salvatorstraat 18a, 9000 Gent)

Prijs? 40 euro (30 euro voor studenten, +65, mensen met een vervangingsinkomen of verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds)

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback