nl / en
Dance calendar

As I walk with beauty - dansvoorstelling

14 Aug 2020 19:00 - 20:30

VOLGENS DE LAATSTE WEERBERICHTEN BLIJFT HET VANAVOND, 14/8, DROOG IN GENK. DE VOORSTELLING ZAL DUS KUNNEN DOORGAAN, ZOALS GEPLAND.

'Muziek en dans geënt op landschap'
De voorstelling in open lucht, op bijzondere plekken in de natuur, wordt gedanst door 3 dansers en gespeeld door 3 muzikanten.
Bijzonder is de manier waarop de voorstelling tot stand komt. Zowel Yentl de Werdt als Martijn Vanbuel laten zich inspireren door verschillende types landschap. Aan de hand daarvan maken ze een verzameling bewegings- en geluidscomposities die als een modulair systeem ingezet kunnen worden.
Bij elk landschap waarin ze de voorstelling spelen, trekken ze als het ware een aantal schuiven open van hun bewegings- en geluids- arsenaal en voegen het op maat van het landschap samen. Zo ontstaat een bijzondere voorstelling, die nooit dezelfde is en altijd op maat van het landschap waarin ze getoond wordt.

AS I WALK WITH BEAUTY is een productie van AYU vzw/Yentl de Werdt/Martijn Vanbuel in coproductie met B-Classic en C-Takt. En met de steun van Regionaal Landschap Kempen en Maasland, Emile Van Dorenmuseum; huis voor landschap en kunst, Stad Genk, stad Hasselt, MoMeNT Festival Tongeren en Natuurpunt.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je tijdig in via emile.vandoren@genk.be.

date

14 Aug 2020 19:00 - 20:30

address

Emile van Dorenmuseum. Huis van landschap en kunst
Henri Decleenestraat 21
3600 Genk

organisation

Emile Van Dorenmuseum

discipline

Dansvoorstelling

What’s hot in the world of dance? Read all about it in DANST, our quarterly magazine (only available in Dutch).

Subscribe

Are you working on your own performance and could you use some artistic and substantive advice? We send a professional coach to constructively support you!

Ask for feedback