nl / en
Dance calendar

Yoga in open lucht

13 Jul 2020 19:00 - 20:00

Voor het eerst in lange tijd krijgen jullie nog eens een uitnodiging van ons en wel voor YOGA IN OPEN LUCHT! Onze yogalesgeefster Martine Boddin kennen jullie nog wel van de yogalessen enkele jaren geleden. Dit kan natuurlijk alleen bij droog weer buiten, bij regen wijken wij uit naar de parochiezaal. In beide gevallen volgen wij de geldende Coronamaatregelen zoals afstand houden en handhygiëne. Ook is er een beperking op het aantal deelnemers, per les kunnen maximum 10 personen meedoen. We zullen beginnen met een les op maandag, wanneer die volzet is kan de groep starten! De inschrijvingen lopen nog verder tot er ook voor woensdag een groep van 10 personen gevormd is. Jullie krijgen een mail of telefoontje wanneer jullie groep opstart. Indien er voldoende interesse is kunnen we de lessen laten doorlopen tot het einde van de zomer!
Willen jullie samen met dochter, vriendin of buurvrouw komen, schrijven jullie best samen in zodat het duidelijk is dat jullie een groepje zijn.

date

13 Jul 2020 19:00 - 20:00

address

Park Wijngaerdsveld
Roverstraat
3511 Kuringen (Hasselt)

price

Basistarief: 40 euro Leden Femma: 30 euro

organisation

Femma Kuringen Tuilt

contact

discipline

Cursus of workshop
Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

What’s hot in the world of dance? Read all about it in DANST, our quarterly magazine (only available in Dutch).

Subscribe

Are you working on your own performance and could you use some artistic and substantive advice? We send a professional coach to constructively support you!

Ask for feedback