nl / en
Dance calendar

Peloezetoeren Lapscheure - Circusvoorstelling ‘Encore une fois’

2 Aug 2020 16:00 - 19:00

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op de weide in Lapscheure geniet je deze keer van de circusvoorstelling “Encore une fois” van Tripotes compagnie.

De mogelijkheden van de wip worden getest! Compenseer de beweging, herdefinieer de banen, stap uit het frame! Zo probeert Tripotes la Compagnie alles uit een plek te halen, zowel in de hoogte als op de grond. Waar eindigt hun speelruimte? Alles in een aanstekelijk ritme, ondersteund door een muzikale creatie gemaakt van de klanken van de ballen, georkestreerd door een sampler

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Programma van deze dag:
16u: Tripotes la Compagnie ‘Encore une fois’
20u: Muziek: Nele Needs a Holliday

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

date

2 Aug 2020 16:00 - 19:00

address

weide
lapscheurestraat 2a
8340 Lapscheure (Damme)

price

Basistarief: 5 euro

organisation

Stad Damme

discipline

Dansvoorstelling

What’s hot in the world of dance? Read all about it in DANST, our quarterly magazine (only available in Dutch).

Subscribe

Are you working on your own performance and could you use some artistic and substantive advice? We send a professional coach to constructively support you!

Ask for feedback