nl / en
Dance calendar

Dauw (6+) - Tom Ternest/Silke Thorrez 

15 Aug 2020 06:30 - 09:45

Wrijf die slapers uit je ogen en zet je voelsprieten op scherp. Geïnspireerd door het stadsgroen nemen Tom en Silke je mee op een ietwat ongewone dauwtrip!
Het was een magische ontmoetingdaarzoveel jaar geledenin de schemer van de ochtendstond.Hij, trippelend door de dauw.Zij, gestreeld door de eerste zonnestralen.En op de grens tussen donker en lichtop de eerste noten van de pimpelmees,zagen zij voor 't eerst elkaars schim.
Vandaag, zoveel jaar laterlopen ze er nog steeds.Hij, fluitend door het groen.Zij, lonkend naar het nest.En nu gidsen ze jullie vol passiedoorheen het prachtige ontwaken van de natuur. Praktischza 18 juli VOGELWIJKom 6u30 en 8u30, de wandeling duurt ongeveer 75 minuten.!! kom met je fiets, je vertrekt samen met Tom in de Meesstraat en fietst een vijftal minuten naar het startpunt van de wandeling 
za 15 aug WIJK VUURTORENom 8u30, de wandeling duurt ongeveer 75 minuten.Je vertrekt samen met Tom te voet aan het pleintje in de Afrikalaan.

date

15 Aug 2020 06:30 - 09:45

address

Diverse locaties
Diverse locaties
8400 Oostende

price

Basistarief: 6 euro Basistarief Rang 1: 6 euro

organisation

Zomer in O.

discipline

Dansvoorstelling

What’s hot in the world of dance? Read all about it in DANST, our quarterly magazine (only available in Dutch).

Subscribe

Are you working on your own performance and could you use some artistic and substantive advice? We send a professional coach to constructively support you!

Ask for feedback