nl / en

Bij crowdfunding zamel je online geld in voor je project, bij je achterban maar ook bij het grote publiek.

Hoe begin je aan een crowdfundingcampagne? Wat voor projecten komen in aanmerking? Welke stappen moet je in acht nemen? Welke platformen bestaan er? Aan de hand van concrete voorbeelden krijg je een hoop tips en tricks om meteen aan de slag te gaan.

Je krijgt een hoop informatie van Ludo Dhelft, coördinator van het sociale crowdfundingplatform Socrowd, dat via crowdfunding renteloze leningen geeft aan (socio-culturele) organisaties. Hij is expert in fondsenwerving, en bij uitstek in crowdfunding.

Mee aan tafel schuift Maya Sapera, artistiek leider van het Indische en oriëntaalse dansgezelschap Maya Sapera Company. In 2019 rondde ze succesvol een crowdfundingcampagne af voor de danscreatie Women Speak, inspired by Mahasati.

Terug naar het programmaoverzicht van d’inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback