nl / en

Vrijwilligers … Zonder hun tomeloze inzet loopt een evenement al snel in het honderd. Maar hoe kan je gemotiveerde vrijwilligers vinden? Hoe kan je jouw waardering tonen voor hun engagement? En hoe hou je hen nadien warm om een volgende keer weer de handen uit de mouwen te steken? In deze sessie krijg je heel wat praktische tips en goede voorbeelden, en kan je ervaringen en ideeën uitwisselen. Je volgende event wordt nu al een succes!

Na één dag werken als vrijwilliger had Wim van Coaster Consulting de kriebels te pakken. Sindsdien organiseerde hij met diverse vrijwilligersgroepen zowel kleine als grote events. Hij deelt graag zijn ervaring en expertise over hoe je een enthousiast vrijwilligersteam kan vinden én houden.

 

Terug naar het programma van d’inspiratiedag 2022

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats