nl / en

Wist je dat je sinds 2020 rechten van zowel muziek, theater als audiovisueel werk snel en eenvoudig kan regelen met één licentie? En dat op één centraal platform en met één betaling? Maar hoe gaat dat dan precies in z’n werk? Vincent van Beek en Laurent Dubois vertellen alles over UNISONO en staan open voor al je vragen.

Het platform UNISONO is een samenwerking tussen de beheersvennootschappen Sabam, PlayRight en SIMIM. Makkelijk en efficiënt voor organisatoren, en gegarandeerd een eerlijke verloning voor alle rechthebbenden. Win-win!

 

Terug naar het programma van d’inspiratiedag 2022

Ook op onze website willen we inspirerende dansverhalen vertellen – groot en klein. ‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk (of die ene gênante anekdote op te rakelen). Ontdek de diversiteit van het danslandschap en laat je inspireren.

 

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback