nl / en

Vrijwilligers die een handje toesteken in je organisatie of op je evenement, klinkt wellicht herkenbaar. Maar heb je er al eens aan gedacht om aan de slag te gaan met vrijwilligers die nog niet zo lang in België zijn? Ontdek tijdens de inspiratiesessie van Refu Interim vzw wat de meerwaarde is van een inclusieve vrijwilligerswerking, zowel voor sociale en professionele integratie van de vrijwilligers als voor de diversiteit van je eigen organisatie.

Refu Interim vzw zoekt vrijwilligerswerk voor nieuwkomers binnen de brede sociale, culturele en vrijetijdssector. Als bruggenbouwer ondersteunt Refu Interim ook de aanbieders van vrijwilligerswerk om een kwalitatieve samenwerking op te zetten. Farah Laporte is coördinator van de vzw, die in 2017 van start ging in Gent maar ondertussen in 6 steden actief is.

 

Terug naar het programma van d’inspiratiedag 2022

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback