nl / en

Je evenement zo toegankelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, dat nobele streven kan met het concept ‘Pay what you can’. Daarbij is er geen vaste ticketprijs, maar betaalt iedereen naar eigen kunnen. Het afgelopen jaar experimenteerde het Kaaitheater met dit principe… En het werkte! Zo goed zelfs dat ‘pay what you can’ sinds 2022 voor al hun voorstellingen geldt: als toeschouwer bepaal je zelf de prijs die je betaalt.

Fatima-Zohra Ait El Maâti is in het Kaaitheater verantwoordelijk voor de communicatie naar groepen en voor publieksbemiddeling. Zij duidt in deze sessie waarom het ‘Pay what you can’-principe zo’n interessante tool is om de cultuursector toegankelijker te maken voor een breed publiek.

Kaaitheater is een podium voor dans, theater, performance, muziek en debat in Brussel. Als pionier van vernieuwende podiumkunsten, groeide dit huis uit tot een platform voor verschillende generaties kunstenaars. Van Brussel tot internationaal, van kleine tot grote zaal, en net zo goed op pleinen en in straten.

 

Terug naar het programma van d’inspiratiedag 2022

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats