nl / en

Een locatie kiezen, budget beheren, vergunningen aanvragen, materiaal huren, techniek in orde brengen, vrijwilligers vinden, bezoekers werven… De lijst van wat moet gebeuren om een event op poten te zetten lijkt soms eindeloos. Waar moet je beginnen? En wat mag je vooral niet vergeten? Een planning en draaiboek helpen je alvast om overzicht te bewaren, maar wat zijn nog kneepjes van het vak? Ervaren rot Robrecht Ghesquière gaat dieper in op de praktische en technische kant van eventorganisatie.

Robrecht Ghesquière is freelance theatertechnicus, lichtontwerper, geluidstechnicus en manusje-van-alles. Hij heeft zijn sporen verdiend in de wereld van cultuur en dans bij o.a. Alain Platel, Sidi Larbi Cherkaoui, Anne Teresa De Keersmaeker, Marc Vanrunxt, Douglas Wright, Steve Paxton, Ken Loach en Meg Stuart.

 

Terug naar het programma van d’inspiratiedag 2022

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback