nl / en
Dansagenda

De allereerste keer (8+) - Piv Huvluv

5 aug 2020 11:00 - 16:10

Alle kinderen zeggen ooit, ‘Ik wil het zélf doen!’. Met vallen en opstaan, blutsen en builen, pijn en plezier. Met ouders die verwonderd aan de zijlijn staan, goeie raad geven of ietwat bevreesd hun kroost gadeslaan. Heroïsche tafelverhalen liggen klaar om op te rapen.
In De allereerste keer, de vierde familievoorstelling van Piv, neemt hij je mee langs zijn mislukkingen, onverwachte wendingen en gênante situaties. Ze passeren allemaal de revue en zijn herkenbaar voor kinderen én volwassenen. Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste Nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer.

datum

5 aug 2020 11:00 - 16:10

adres

Diverse locaties
Diverse locaties
8400 Oostende

prijs

Basistarief: 11 euro Basistarief Rang 1: 11 euro O Bubbel (geldig voor 2 personen) Rang 1: 16 euro O Bubbel (geldig voor 2 personen) Rang 1: 16 euro

organisatie

Zomer in O.

discipline

Dansvoorstelling

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback