nl / en
Dansagenda

AFGELAST - CHIPPENDALES

30 sep 2020 20:00 - 23:59

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Jammer genoeg wordtChippendales¬ģ Get Naughty! 2020 World Tour, dat zou plaatsvinden op 30/09/2020 inKoninklijk Circus, ookverplaatst naar een latere datum.

De organisatoren van het evenement werken er hard aan om een nieuwe datum in te plannen en zodra we hierover een update krijgen, neemt Ticketmastercontact met je op. Je tickets blijven dan ook geldig voor deze nieuwe datum.

Verwacht je aan een gloednieuwe show, met een aloud concept: sensuele danspassen, uitgekiende choreografie√ęn en ophitsende muziek, samengevoegd tot √©√©n kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales¬ģ het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

datum

30 sep 2020 20:00 - 23:59

adres

Koninklijk Circus - Cirque Royal
Onderrichtsstr. 81
1000 Brussel

organisatie

Live Nation

discipline

Dansvoorstelling

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback