nl / en
Dansagenda

The Backyard - It’s gonna be horse

18 jan 2020 20:15 - 22:15

‘It’s gonna be horse’ is een fysieke en visuele dansvoorstelling voor en door jongeren. Een voorstelling waarin alles kan en alles moet. Op de achtergond staat zoals gewoonlijk YouTube te spelen.

Een stuk geïnspireerd op de flitsende stroom van informatie waar we tegenwoordig voortdurend aan worden blootgesteld. In de voorstelling wordt deze manier van kijken aan het publiek aangeboden door een beeldenstroom te creëeren via dans en video.
Daarnaast probeert de voorstelling andere manieren van kijken uit te lokken of aan te sporen.

The Backyard is een nieuw collectief dat bestaat uit een groep enthousiaste dansers. De twaalf dansers vormen een diverse groep met maar liefst zeven verschillende nationaliteiten die samen een krachtig geheel vormen. Ze creëerden een zelfvoorzienend platvorm waar ze samen rond dans en beweging kunnen werken en elkaar ondersteunen als artiesten door het delen van kennis en het aanwenden van individuele talenten in functie van de groep.

We vroegen de dansers van The Backyard om in de namiddag een workshop dans te geven voor iedereen vanaf 12 jaar met een klein beetje danservaring. De workshop kost maar € 5 als je ook een ticket voor deze voorstelling koopt.

http://thebackyardcollective.be

datum

18 jan 2020 20:15 - 22:15

adres

Cultuurhuis De Zeepziederij
Malta 11
3960 Bree

prijs

Basistarief: 10 euro Kassa: 13 euro Student: 8 euro

organisatie

CULTUURHUIS DE ZEEPZIEDERIJ

discipline

Dansvoorstelling
Moderne dans

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback