nl / en
Dansagenda

Peloezetoeren Lapscheure - Circusvoorstelling ‘Encore une fois’

2 aug 2020 16:00 - 19:00

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op de weide in Lapscheure geniet je deze keer van de circusvoorstelling “Encore une fois” van Tripotes compagnie.

De mogelijkheden van de wip worden getest! Compenseer de beweging, herdefinieer de banen, stap uit het frame! Zo probeert Tripotes la Compagnie alles uit een plek te halen, zowel in de hoogte als op de grond. Waar eindigt hun speelruimte? Alles in een aanstekelijk ritme, ondersteund door een muzikale creatie gemaakt van de klanken van de ballen, georkestreerd door een sampler

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Programma van deze dag:
16u: Tripotes la Compagnie ‘Encore une fois’
20u: Muziek: Nele Needs a Holliday

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

datum

2 aug 2020 16:00 - 19:00

adres

weide
lapscheurestraat 2a
8340 Lapscheure (Damme)

prijs

Basistarief: 5 euro

organisatie

Stad Damme

discipline

Dansvoorstelling

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback