nl / en
Dansagenda

Attractor

7 dec 2018 20:00

Het Indonesische heavy metal-duo Senyawa en het Australische choreografenduo Lucy Guerin en Gideon Obarzanek bundelen hun krachten in deze spitante voorstelling.
Senyawa drijft de dansers tot extatische uitspattingen met zijn unieke mix van artisanale, versterkte snaarinstrumenten, opera en heavy metal. Het onderscheid tussen danser en niet-danser, publiek en uitvoerder verdwijnt naarmate de uitvoering overgaat in een all-in dance-evenement. Een spetterende ervaring om aan mee te doen, of om gewoon naar te kijken.   > Gratis inleiding door Gloria Carlier om 19.15 uur > In samenwerking met Concertgebouw Brugge > Opgelet: op vrijdag 7 december worden enkele straten in de binnenstad afgesloten voor de 8ste Kerstloop Brugge 2018. Bekijk op https://www.brugge.be/verkeersmaatregelen-kerstloop-7-december-2018 welke straten er op welk uur worden afgesloten en vertrek zeker goed op tijd naar de Stadsschouwburg!

datum

7 dec 2018 20:00

adres

Cultuurcentrum Brugge
Sint-Jakobsstraat 20
8000 Brugge

organisatie

Cultuurcentrum Brugge

discipline

Moderne dans
Dansvoorstelling
8000 Brugge

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback