nl / en
Dansagenda

EL NACIMIENTO or [REBIRTH], a Telenovela in 13 Acts (toonmoment)

11 okt 2019 20:30

toonmoment EL NACIMIENTO or [REBIRTH], a Telenovela in 13 Acts / Ariah Lester & Aymará Parola. 10 & 11 OKTOBER - 20u30 - CAMPO victoria Gent

EL NACIMIENTO or [REBIRTH], a Telenovela in 13 Acts, is als een concert, een dans-musical en een videoperformance ineen. Een stuk dat onderzoek doet naar reïncarnatie en het wonder van de geboorte: van een kind, van een ding, van een idee, van iets. Een daad die zowel pijn als schoonheid met zich meebrengt.

In een wereld van reïncarnaties vervellen we, net zoals slangen, van lichaam tot lichaam, van drager tot drager. Tot hier werden we al meegedragen, en nu is het onze beurt om te dragen wat anderen eerder droegen. Maar wat dragen we? Een ziel? Misschien is het wel onze missie iets te voltooien wat iemand onafgewerkt achterliet.

Twee van deze lichamen, twee dragers (Ariah Lester en Aymará Parola), gaan op zoek naar het begin van alles. Met dans en zang schudden ze hun lichaam en identiteit af, om zo een doorgeefluik te worden van andere dragers als Nina Simone, Mercedes Sosa, Miriam Makeba, Diamanda Galas, Nina Hagen of de Maagd Maria.

datum

11 okt 2019 20:30

adres

CAMPO victoria
Fratersplein 7
9000 Gent

prijs

Basistarief: 10 euro

organisatie

CAMPO

contact

discipline

Regionaal
Concert
Dansvoorstelling
Audiovisuele kunst
Theatervoorstelling
Tekst en muziektheater
Moderne dans
9000 Gent

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback