Hoofdmenu

Zoekertjes

Lesgevers dans

om het team van The Sky Is The Limit uit Zoersel te versterken

Topdansers

voor het nieuwe VTM-dansprogramma ‘Dance as One’.

Enthousiaste clubs

Pole Pole zoekt enthousiaste clubs om mee te werken tijdens de Gentse Feesten van 13 tot 22 juli op de Gras- en Korenlei.

Enthousiaste clubs

Pole Pole zoekt enthousiaste clubs om mee te werken tijdens de Gentse Feesten van 13 tot 22 juli op de Gras- en Korenlei.

Jongens van 20 tot 35 jaar

om de schuhplattler aan te leren

Overname dansschool

Ik ben op zoek naar een dansschool om over te nemen. Stijlen en locatie maakt  niet uit.

Enthousiaste en solidaire dansers

Ik ben vrijwilliger voor het evenement Levensloop Leuven 2018, van de Stichting tegen Kanker en ben op zoek naar een dansvereniging die me wil helpen door het brengen van een ingetogen ballet of jazznummer op zaterdag 5 mei om 21u op domein van H.Hart College te Leuven.

leerkracht tapdans

We zijn op zoek naar een leerkracht tapdans voor volgend dansjaar in Kortrijk.

Dansers

Wij zijn een showballet van danser(Ressen)
Wij zoeken nog leden voor dans
We zoeken zowel mannelijk als vrouwelijk

Dames tussen 50 en 65 jaar

Ik ben een jonge 60 plusser wonende omgeving Deinze die er al jaren van droomt een eigen amateur dansgezelschap voor dames op te richten. Ik zelf leef mijn gevoelens uit in moderne dans.
Ik zoek dames tussen 50 en 65 jaar die van dansen houden en met mij in dit project willen stappen.

Pagina's

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×