Hoofdmenu

Vakkundige danslerares en choreograaf

Mijn naam is Nadezda. Ik ben momenteel 30 jaar.

Met deze stel ik mezelf graag voor als een vakkundige danslerares en choreograaf met uitvoerige onderwijservaring in verschillende dansstijlen, samenstelling en uitvoering. Ik kom uit Letland waar heb ik mijn Bachelor graad in Hedendaagse dans en Master in Choreografie behaald. Aan het eind van 2015 ben ik naar België verhuisd.
Ik heb meer dan 8 jaren ervaring in het lesgeven aan zowel amateurs als aan professionele dansers en 6 jaren ervaring in mijn eigen Choreografisch studio. Er zijn balletlessen, moderne en hedendaagse danslessen en creatieve bewegingslessen in mijn port-folio als professionele danslerares. Ik heb heel wat ervaring opgedaan door veel te reizen, workshops mee te maken en samen te werken met verschillende choreografen. Ik heb ook ervaring opgedaan bij choreografen op nationale en internationale concerten, festivals en wedstrijden voor kinderen.
Ik geloof vast dat mijn uitstekende opleiding, grondige kennis en uitgebreide ervaring mij in staat stellen om bij te dragen aan de visie en opdracht van uw Instituut.

Graag verneem ik van U of er een vacature als danslerares vrij is in uw school.

Indien U geïnteresseerd bent in mijn persoon en kandidatuur, contact mij dan alstublieft.

Ik zal ook graag U mijn CV sturen.

Met vriendelijke groeten

Nadezda

Contactpersoon: 
Nadezda Belajeva
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×