Hoofdmenu

Passerelle zoekt administratieve duizendpoot

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve vereniging binnen het Jeugddecreet. Passerelle kreeg een grote aanmoediging voor haar plannen voor de nieuwe beleidsperiode (2018-2021). Om haar ambities doorheen Vlaanderen waar te maken dient het secretariaat te worden versterkt. We zoeken iemand die mee onze werking helpt structureren en beschikt over administratieve vaardigheden.

Naast die administratieve vaardigheden is het een troef als je beschikt over één of meerdere van onderstaande vaardigheden/ervaring:

-       een vlotte pen
-       straffe kennis van social media
-       knip- en plakwerk voor videomontages is je niet vreemd
-       je kan vormgeven
-       je hebt ervaring in dans-/cultuureducatie
-       ervaring in jeugdwerk
-       kan een vrijwilligersbeleid vorm geven, uitwerken en enthousiasmeren
-       je kan om met decretale teksten en je wenst je daarin te verdiepen (implementatie)
-       je houdt van spreadsheets
-      je kan ICT-projecten begeleiden (geautomatiseerde administratie)

Wie aan al deze voorwaarden voldoet, is meer dan welkom. Maar met enkele van de bovenstaande extra vaardigheden onder de knie kom je ook al ver. Probeer in je brief/cv al zo helder mogelijk met reële voorbeelden te duiden in hoeverre bovenstaand profiel overeenkomt met je vaardigheden. (bv als je zegt dat je kan vormgeven, voeg een voorbeeld bij. Of als je ervaring heb met jeugdwerk, vermeld dan bij wie en met welke opdracht)
De tewerkstelling kan fulltime of deeltijds en wordt besproken tijdens de verdere selectieprocedures.

Kandidaturen dienen binnen te zijn tegen 15 januari 2018. Een toffe job in 2018 ligt in het verschiet.
Wie solliciteren wil, stuurt een e-mail naar Passerelle vzwpol.coussement@passerellevzw.be

 

Contactpersoon: 
Pol Coussement

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×