Hoofdmenu

Lesgever gezocht BBB

Turn-en dansclub Deugd en Moed Ekeren is op zoek naar een energieke trainer voor de les BBB (high impact) voor volwassenen op dinsdagavond. Je bent bij voorkeur +18 jaar en hebt een diploma of voldoende ervaring. Je wordt lid van een tof team en wordt persoonlijk verwelkomd. Je kan bovendien lesgeven in een gloednieuwe gym- en danshal! Bij start krijg je een infobrochure en vrijwilligerscontract, je ontvangt ook een vrijwilligersvergoeding. Er wordt jaarlijks een vrijwilligersfeest en een teambuildingactiviteit georganiseerd voor alle lesgevers.
Word jij het nieuwe team member van ons D&M lesgeversteam?
Stuur dan snel een mailtje naar Eline op verenigingsmanager@deudenmoed.be of bel 0474/656304.

Contactpersoon: 
Eline Langens
Telefoonnr: 
0474/656304
Zoekertjes categorie: 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×