Hoofdmenu

keski.e.space zoekt (EDEL)FIGURANTEN VOOR FYSIEKE, TEKSTLOZE PERFORMANCE

keski.e.space, een Antwerps gezelschap dat dansvoorstellingen maakt op locatie, organiseert een AUDITIE voor figuranten voor de creatie van ASSORTIMENS: een fysieke performance in openlucht, geïnspireerd op en opgevoerd in het recyclagepark van Berchem, in het kader van De Zomer van Antwerpen.

Voor deze creatie is keski.e.space op zoek naar mensen met verschillende achtergronden, die bereid zijn om een fysieke rol te spelen. Ben je vrij tijdens de repetities en heb je zin om een 15-tal dagen mee te spelen? Schrijf je dan nu in voor de audities!

 

PROFIEL:

  • Minimumleeftijd: 18 jaar
  • Je bent bekend met fysiek/danstheater, in een rol zonder tekst
  • Je hoeft niet perfect Nederlands te spreken

 

VERGOEDING:

Op de dagen van de voorstellingen is een forfaitaire vrijwilligersvergoeding voorzien. Maar zie het vooral als een unieke kans om deel uit te maken van het artistieke team en om van binnenuit dit project te beleven.

 

AUDITIEDATUM: 17 juni 2017 (overdag)

 

LOCATIE: wordt meegedeeld na inschrijving, zal in Antwerpen zijn.

 

REPETITIEPERIODE: we voorzien 4 repetitiedagen in de 2e helft van juli. Die data zijn in overleg te bepalen.

 

SPEELPERIODE: 

Wanneer: de voorstelling gaat in première op 31 juli en speelt daarna alle dagen van augustus (behalve woensdagen). Er zijn meerdere voorstellingen op een dag. In het artistieke team is plaats voor 4 figuranten. Daarvan zijn er steeds 2 betrokken in de voorstelling. We rouleren dus om die drukke speelmaand te behappen. Ga er vanuit dat je verspreid doorheen de maand augsutus een 15-tal dagen figureert. Samen met de andere 3 figuranten maken we een concrete planning op.

Waar: alle voorstellingen en een groot deel van de repetities gaan door in het containerpark van Berchem. Een aantal repetities zijn gepland in CCBe of in het Antwerpse

 

HOE STEL JE JE KANDIDAAT?

Je kan je per mail aanmelden voor deze audities. Vermeld  je naam en telefoonnummer en of je al wat ervaring hebt met figureren, dans of theater. We bevestigen dan per mail en vermelden het uur waarop we je verwachten voor de auditie.

 

Mails sturen naar: keskiespace@gmail.com

Contactpersoon: 
keski.e.space

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×