Hoofdmenu

Jonge creatievelingen/dansers gezocht voor een kinderdansvoorstelling

VZW Dansarte zoekt jonge creatievelingen/dansers (M/V) die een kinderdansvoorstelling willen performen/creëren. De coaching ligt in handen van Talitha De Decker (fABULEUS/TAZ). De voorstelling gaat in première op zondag 4 juni en maandag 5 juni op Sinksen in Kortrijk. Ook op 3 september wordt het gespeeld.

De komende periode vrij zijn in het weekend is een vereiste. De repetities zullen doorgaan in Kuurne en is een betalende opdracht. Bij interesse, graag je motivatiebrief en CV mailen tegen zaterdag 1 april naar dansarte@telenet.be. Aan de hand van een gesprek en auditie worden er 2 dansers geselecteerd.

Contactpersoon: 
Sara Delen

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×